Results

 • Rezultatele obținute la momentul raportării de etapă :
 1. Intangibile: competențele profesionale, lingvistice și comportamentale pe care le-au dobândit cei 10 de participanți la proiect până în 30.03.2020.
 2. Creșterea prestigiului școlilor VET participante la proiect, multe din opțiunile viitorilor absolveni de gimnaziu se vor regăsi în liceele partenere din consorț

S-a constat acest lucru atunci când fiecare liceu și-a organizat pentru fundamentarea planului de școlarizare pentru anul școlar următor, la “ Ziua Porților Deschise”, prin intermediul căreia erau adresate întrebări despre proiectele europene, mobilități și stagii de formare în străinătate.

 1. Promovarea sistemului ECVET în instituții interesate, în special din județul Hunedoara, celelalte școli dorind să urmeze exemplul liceelor partenere prin validarea și recunoașterea aptitudinilor și cunoștințelor profesionale dobândite prin stagii de formare în diferite țări și sisteme, astfel încât acestea să poată fi luate în considerare în vederea obținerii unor certificări.

Scopul lor este să asigure o mai mare capacitate de inserție profesională pentru absolvenții instituțiilor de educație și formare profesională și să sporească încrederea angajatorilor în aptitudinile și cunoștințele pe care le atestă fiecare certificare EFP.

 1. Creșterea vizibilității programului Erasmus+ în Valea Jiului și județul Hunedoara, fiecare mesaj și informație transmisă despre proiect a avut sigla programului Erasmus inserată.
 2. Rezultate Tangibile: portofoliul participantului ( fișe de lucru, planuri de afaceri, produse turistice, documente specifice agenţiei de turism).
 3. Proceduri pentru selecție, pregătire, recunoaștere și validarea LO, proceduri financiare: documentele ECVET implementate prin proiect ( LA, Europass).
 4. Rapoartele individuale ale participanților: formă printată.
 5. Rapoartele de evaluare întocmite pentru primul flux de instituțiile de primire.
 6. Portofolii ilustrative cu imagini din timpul tuturor etapelor proiectului ( concursul de selecție, activităților de pregătire și formare, etc.).
 7. Informații și prezentări Power Point, ce vor fi prezentate la consiliile elevilor, consilii profesorale, întâlniri ale responsabilor de proiecte, la revenirea în procesul educaț
 8. Pagină web Asociație coordonatoare Euroeduas:

http://www.euroeduas.ro/wordpress/projects/

https://www.colegiul-hermes-petroșani.ro/

Comments are closed